Vastgoedstyling en fotografie


Recreatiewoningen;

De zoektocht naar een recreatiewoning start in veel gevallen op internet. De eerste indruk op internet is dus zeer belangrijk. Daarom zijn goede foto's onmisbaar ook bij de verhuur van uw recreatiewoning. Uit onderzoek blijkt dat beter gestylde recreatiewoningen een hogere bezettingsgraad hebben.

Nadat wij de vastgoedstyling hebben uitgevoerd van uw recreatiewoning, kunt u hiervan professionele foto’s laten maken voor de presentatie op diverse verhuursites of voor uw eigen ontworpen website. Wij leveren de foto’s van de gestylde recreatiewoning kant en klaar aan.

Zo wordt uw recreatiewoning een mooie eyecatcher.

 

Projectontwikkeling:

Om uw project zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren is vastgoedstyling en goede fotografie  noodzakelijk. ShootsEnzo uit Gramsbergen neemt u een heleboel werk uit handen!

Alle kamers in de woning worden vakkundig ingericht met meubels en aangekleed met gordijnen, verlichting en accessoires, zodat potentiële kopers of huurders zich snel thuis voelen in de woning en een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van de woning.

 

Werkwijze:

 Samen bekijken we het betreffende vastgoed. Daarna maak ik een plan van aanpak en offerte* ga ik u helpen met het maken van die onuitwisbare 1e indruk.   


(*) Het tarief is onder andere afhankelijk van de grootte van het te stylen vastgoed.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.