Cursus Fotografie Basis (5 lessen)

Deze beginnerscursus is voor iedereen die meer uit zijn (spiegelreflex) digitale camera wil halen.

Aan de orde komen o.a. diafragma, sluitertijd, scherptediepte, perspectief en licht meten. Verder kijken we naar de inhoud, zeggingskracht, compositie en persoonlijke zienswijze van het beeld. Dit doen we onder andere door het bespreken van de praktijkopdrachten die vanaf de eerste les gegeven worden.

 

Vijf lessen

Kosten: € 145,00 euro  incl. BTW, reader, koffie/thee

 

Je dient in het bezit te zijn van een digitale camera waar diafragma waarden en sluitertijden handmatig ingesteld kunnen worden.

 

Locatie: Gramsbergen 

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

 

Donderdagavond      6-dec   20-dec    10-jan    31-jan     14-febr 

Maandagavond 7-jan 21-jan 4-feb 25-feb 11-mrt
           
   

We werken met kleinere groepen (max 8) zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.Deze foto's zijn gemaakt door cursisten

Commentaren: 1
  • #1

    Joyce Veltink (dinsdag, 30 oktober 2018 19:46)

    Ik heb de 5daagse basiscursus fotografie gevolgd bij Natasja. Het is absoluut je geld waard. Of je nu beginner bent of je al wat meer ervaring hebt, Natasja neemt voor ieder individu in de groep alle tijd om de materie goed uit te leggen. Ik heb geleerd mijn camera optimaal te gebruiken en maak nu zoveel meer mooiere foto's! Fotografie kan echt een hobby zijn (of meer zelfs), en Natasja weet dat met veel enthousiasme goed over te brengen!