Cursus Fotografie Basis (5 lessen)


Deze beginnerscursus is voor iedereen die meer uit zijn (spiegelreflex) digitale camera wil halen.

Aan de orde komen o.a. diafragma, sluitertijd, scherptediepte, perspectief en licht meten. Verder kijken we naar de inhoud, zeggingskracht, compositie en persoonlijke zienswijze van het beeld. Dit doen we onder andere door het bespreken van de praktijkopdrachten die vanaf de eerste les gegeven worden.

 

Vijf lessen

Kosten: € 145,00 euro  incl. BTW, reader, koffie/thee

 

Je dient in het bezit te zijn van een digitale camera waar diafragma waarden en sluitertijden handmatig ingesteld kunnen worden.

 

Locatie: Gramsbergen 

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

 

Donderdagavond     31 jan     14 feb     7 mrt    28 mrt    11 apr  (nog 2 plek)

Dinsdagavond         12 mrt      26 mrt   9 apr     23 apr     7 mei

 

We werken met kleinere groepen (max 8) zodat er voldoende ruimte is voor individuele aandacht. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto Deze foto's zijn gemaakt door cursisten

Commentaren: 2
 • #2

  Menno Slot (dinsdag, 27 november 2018 23:33)

  Hallo Natasja ,
  Bij deze laat ik je ff weten dat ik de basiscursus erg leerzaam vond en dat ik mede door je leuke manier van cursus geven ik veel wijzer ben geworden. Jammer genoeg besteed ik nog te weinig tijd aan fotografie.
  Weet wel dat ik t.z.t. nog eens langswaai voor een vervolg hierop.
  Nogmaals dank .
  Groeten Menno

 • #1

  Joyce Veltink (dinsdag, 30 oktober 2018 19:46)

  Ik heb de 5daagse basiscursus fotografie gevolgd bij Natasja. Het is absoluut je geld waard. Of je nu beginner bent of je al wat meer ervaring hebt, Natasja neemt voor ieder individu in de groep alle tijd om de materie goed uit te leggen. Ik heb geleerd mijn camera optimaal te gebruiken en maak nu zoveel meer mooiere foto's! Fotografie kan echt een hobby zijn (of meer zelfs), en Natasja weet dat met veel enthousiasme goed over te brengen!